Не дала

Поспишайко
Ви така солідна дама,
Ділова мадам,
Ну а я, скажімо прямо -
Примітивний хам
І як всі тупі брутали
Хочу “одного”,
Щоб ми з Вами переспали
Й більше - нічого.
Почуття і слів полово -
Глупа маячня,
Бо кохання - дієслово
Інше все - фігня.
Геть всю цю літературу,
Бізнес і діла,
Хочу щоб свою натуру
Ти мені дала!