chafaud

Поспишайко
Що, скажи мені, наше кохання
Із тобою мені принесло? 
Невичерпні глибини страждання,
Незлічене принижень число.
І чи можна сказати “він зрадив!”,
Як  потрапивши в той буревій,
Шквал емоцій, мінливості градів,
Я від тебе сховався у Ній?
А тепер здалека  споглядаю:
У щоденності хтивих марнот
Послідовники радо вступають
На кохання твого ешафот.


* фр. ;chafaud — «театральні підмостки»