Все на планете в единой среде!

Владислав Вановский
              ВСЕ на ПЛАНЕТЕ в ЕДИНОЙ СРЕДЕ !


       Как же много сгорело, ушло в миг на сруб !
       Всюду алчность воров, где лесов лучший друг !?
       Пора бы опомниться всем на малой Земле,
       Ведь на планете все в одной природной среде ! 

        =====================================

 
           ALL on the PLANET in a UNIFIED the ENVIRONMENT !


     How much burned down, went under for cut down in an instant !
     Around the greed of thieves, so where is for forests is best friend !?
     It's time to come to their senses for everyone on the small Earth,
     After all, everything on the planet is in one natural environment ! 
 
 

     Вановский  В.  В.  /// 05  и ю н я  2021  г. // 
     ( Vanovsky Vladislav V.  ) ( slavaspas@rambler.ru) 
     =========================================