Чекай

Дмитрий Град
Свята і грішна без причастя!
Чи неземна, чи навіжена?...
Ти,наче лихо, наче щастя!
В життя ввійшла моє шаленне  !
Приспів: Чекай, чекай, мене,кохана!
Я повернусь до тебе знов!
Моя єдина, бездоганна!
 моя надія ілюбов!


Ти – ясне сонечко для мене!
Немає зустріч без розлуки!!
Ділами будь благословенна!
 Я зацілую твої руки!

Приспів:Чекай, чекай  мене, кохана!
я повернусь до тебе знов!
моя єдина,бездоганна!
моя надія і любов!
!
Не знаю де я завтра буду,
Та знаю треба йти до бою!
Тебе ніколи не забуду!
Я так сумую за тобою!

Приспів: чекай, чекай мене, кохана!
Я повернусь до тебе знов!
Моя єдина, бездоганна!
 моя надія ілюбов!