Свята наша земля

Рубцова Светлана Анатольевна
Як матінку ми любим Україну!
Вона дорожча нам понад усе!
Як можна не любить рідну країну,
Коли вона дала в житті нам все!

Закохані ми всі в сади квітучі,
У синє небо, золоті поля,
В ліса зелені, у діброви й кручі.
То наша рідна і свята земля!