Пори року в Донському

Рубцова Светлана Анатольевна
На чарівну казку схоже
Наше селище пригоже.
Взимку снігом прикрашається,
Літом в зелені купається.
Восени плоди в нім зріють
Та квіточки майоріють!
Навесні тут небо синє
І пташиний щебет лине.
Найдорожче це містечко
І для мойого сердечка!