Подорож по селищу Донське

Рубцова Светлана Анатольевна
Сіла на тополю галка,
Тече в Донському річка Калка.
Є Хімфабрика у нас,
В домах є світло, тепло,  і газ.

Стоїть у центрі монумент
Великий та красивий.
Це той солдат, що захищав,
Щоб ми були щасливі.

Є Дім Зв'язку, та є сільрада
Де вся збирається громада.
Є магазинів купа ціла,
Та лиш «Ласунка » з усіх мила!

А якщо свято- відпочиваємо,
В Будинок Культури всі поспішаємо,
Там ми танцюємо і співаємо,
З святами всіх весело ми вітаємо!

Є у нашім селищі Красивий стадіон
І кожен, хто змагається,
Стає,  як чемпіон!

Є у нас Юнатів дім,
Дітки добрі дуже в нім,
Бо тваринок полюбляють,
Їм в житті допомогають.

І гарний є у нас фонтан,
Якому завжди  раді,
Тому що дарить він красу,
А влітку - ще й прохладу.

Красивий парк в Донському є
Де ми відпочиваємо,
На гойдалках там малюки,
За ними приглядаємо.

Через дорогу- школа.
Навчаються в ній діти.
“Гризуть граніт науки”,
Щоб миром володіти.

Щоб в школу поступити,
В садку треба бувати.
Туди усю малечу
Ведуть мами і тата.

І ми теж поспішаємо,
Дитсад для нас - робота.
Розумні в ньому діти-
Всіх перша це турбота!