Роберт Геррик. N-87 О Боге III

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-87) О Боге (III)

Всего меня лишая, Бог даёт
Взамен терпенье от Его щедрот;
Всё, что от Бога – Бог; и, нет сомненья,
Себя Он дарит мне, даря терпенье.


Robert Herrick
87. Upon God
 
God when He takes my goods and chattels hence
Gives me a portion, giving patience:
What is in God is God; if so it be,
He patience gives; He gives himselfe to me.