вихiд

Александр Ярошевский
сніг тополь важкий спада зблизькА
не з небес далеких пухом зим
справжній

шлях дорога та вузька
де ти йдеш за Ним

ілюзорна глибина мов плин
скла прозорого й глухого скла

сіре небо
тихий ранок
червню холоди

ще не пізно
вже не рано
твій це час

Іди.