Порину у Всесвiт думок

Любовь Лаутар
Порину у Всесвiт думок,
Бажань, сподiвань i надії.
Я думаю - серед зiрок
Розквiтнуть забутiї мрiї.
Там сонця промінчик не згасне,
Усмішкою сяють вуста
І доля у кожного ясна,
Дарована Богом краса.