Укр. яз, Крик молчанья

Татьяна Кисс
Відкрити в північ
Молитовник каменю.
Не взуті дерева-
Обломлені-(знівичені)
Криком мовчання.
Зпереду запорошило
минуле-
Налякане.

Гіркі роси горобин
Освітлюють твій голос.
Крізь очей твоїх стіну-
Пройти потаємними дверцятами
Вибачення:
Через сад-
В інші часи.
В сплячий голос зірок.
і беріз.

Срібним черепом місяця
Черпати світло струмка,
що б'є ключем-
Над колючим листям
твоїх слів.

Лена Грама   27.02.2019 02:16