Тане Дуплиенко - експромт

Евгений Семененко
        *    *    *
Зваяти з Вас за щастя мав би
скульптуру кращий з скульпторів,
Картину б написав завзято
Найкращий майстер із майстрів,
Поезій геній лише зміг би
В віршах воздати Вашій вроді,
На них би пісню композитор
таку би склав, що у народі
Навіки б стала популярна.
Хвала творцю, яка Ви гарна!
Вас не достойна млява проза -
Ви серед роз найкраща роза.   11.06.2021 рік