Eё глаза...

Юрий Батезат
Her eyes have told me,
Don't go away, stay, be with me,
Don't leave, don't say goodbye,
I'll be so lonely hard without you ...
I feel so bad without you, it's cold, I'm crying ...
Take me around in your arms, and give your warmth to me ...
Cause, I've been waiting for you, looking for,
and calling you  so very, very long ..
Her eyes have told me,
I love, I love, I need in you.

Её глаза мне говорили,
Не уходи, останься, будь со мной,
Не покидай, прощай не говори,
Мне без тебя так страшно будет одиноко...
Мне без тебя так плохо, холодно, я плачу...
Ты обними меня, согрей своим теплом...
Ведь я тебя так долго очень-очень,
Ждала искала и звала..
Её глаза мне говорили,
Люблю, люблю, ты нужен мне.