Чому соловьйi у веснянках

Юрий Сафроненко
Соловей мені співає,
Що співучий настрій має.
Хто завжди співає зранку,
Той отримає веснянку!
І співають до зарі
Всі в веснянках
с
о
л
о
в

ї
!
Я спитав: - Про що співаєш?
Ти чудовий настрій маєш.

- Зірок барвистих іскринки
Я збираю у торбинку,
І на нотках їх несу
В чисту вранішну росу!

Барви в іскорках шукаю,
Світ росою засіваю.
Босоніж хто в них гуляє,
Той жагУ від зірок має!

=GoldKing=13.06.2021