Изумрудные кудри земли! Пейзажный ремикс

Юрий Сафроненко
На круглозеленой полянке
В веснушках вся бродит заря,
На мягкой лесной самобранке
Рассыпана горсть янтаря.

И солнце лучом причесало,
Веснушки что б вновь зацвели,
Святое Природы начало -
Зелёные
кудри
з
е
м
л
и
!

Берёзка подол подобрала,
И в росы по пояс зашла.
Тропинку к Рассвету искала
Да только, видать, не нашла.

Восход растрепал у Рассвета
Зелёные кудри земли!
В них просто запуталось лето
И звёзды
     искринки
          в
           п
            л
             е
              л
               и
                .

=GoldKing=13.06.2021

Зелені кучері землі.

Тихенько ступаючи вранці,
В веснянках вся бродить заря,
На пухкій лісній самобранці
Розсипана жмень янтаря.

Берізка поділ підібрала,
У роси по пояс зайшла.
Стежинку до щастя шукала,
Да тільки, мабуть, не знайшла.

Вже Ранок струснув, як у жита
Зеленії кудрі Зарі,
В них просто заплуталось літо,
Та зірки іскринки вплели.