Спи, моя рiдна

Елена Богданова 6
Спи, моя рідна,
Тут тиша над річкою,
Нині мовчить вітерець,
Місяць на небі
Нестиглою скибкою
Вечір  вже звів нанівець.
Я повартую
На лівому березі,
Хай заклубочаться сни,
Літо зелене і тепле( не березень),
Пташки співають пісні...
Хай не чатують
До ранку годинники,
Час, я їм геть, переніс,
Сни, як метелики, з долей невинною
Най нашепоче камиш...

по картинке