Про jжачкiв

Таисия Цыбульская
Кажуть, жити їжачкам весело і легко,
кажуть, п'ють вони щодня молока цеберко,
яблучка і грушки в дім носять щогодини,
і на зиму їх складають в яскраві торбини!

Розсміявся їжачок, аж за боки взявся:
- Може я іще й для селфі фотографувався?
Якщо будуть їжаки на такій дієті,
то залишаться вони тільки на портреті!

І нехай ми наймиліші створіння планети,
та не вірте ви усьому, що є в інтернеті!
Хоч ми розміру малого - та хижого роду,
цінуємо полювання і власну свободу!

14.06.2021