***

Светлана Кравчук 379
Нехай роки приносять щастя
Усіх життєвих перспектив.
Усе прекрасне нехай вдасться!
Даруй добро та позитив.

Нехай красою трав і квітів
Твої роки буйно цвітуть.
Ти зможеш геть усе на світі!
Прошу, лише собою будь.

Хай Бог тебе оберігає,
Хранить від зла та різних бід.
Все що бажаєш ти – пізнаєш!
Лиш розтопи від серця лід.

Нехай життя дарує спокій,
Надію, віру та любов.
Шукай серця людей високі,
Які запалять твою кров.

Люби життя, воно безцінне.
У ньому святість від буття.
Хай буде все в тебе відмінно!
Увесь неспокій – в забуття!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
15.06.2021
19:52
м. Львів
Сакрарезація в День народження: Роману