Я така щаслива, я така багата!

Горбатюк Надежда
Я така щаслива, я така багата:
Є у мене мама і Небесний Тато,

Чоловік є, донька, зять і рідні тьоті,
Братик є любимий, в нього жінка й доньки,

Є сестричка мила з чоловіком й сином!
Всі ми є родина, всі ми є - єдині!

Збережи нас, Боже! У Христі Ісусі
Щоб ми всі спаслися! І в Святому Дусі

Були всі єдині як домашня церква,
Спілкування б мали щире і відверте,

Думкою і словом Богу щоб служили,
Мали добрі справи і для Нього жили!

...Я молитву в руки передам Ісусу-
Вірю- всі повірять, вірю- всі спасуться.
Вірю, що й на небі, як тепер у світі
Будемо єдині! Та ще й - Божі діти!