Без любов неможливо...

Виталий Пушкарь
Без любові неможливо жити,
То і снага для душі і радість.
Благодаттю Божою покритий
Бережу любов свою як святість.

Заповітну мрію на долонях
Через радість пронесу і смуту.
Повертаюсь я неначе сонях
Там, де сонце льє яскраву руту.

Кажуть - хто з любов'ю не знається
Той і горя у житті не знає.
Та кохання лиш тому дається,
Хто в собі цей світ перемагає.

Хто не спогляда на грізні хвилі
А іде за покликом Господнім.
Й навіть у роки свої похилі
Не боїться смертної безодні.

Хто іде вперед крізь гущу терен
Як взірець Христової любові
Щоби якомога більше зерен
Кинуть в душі і зростить у Слові.

У житті ми всі звичайно різні,
Та Христос любов'ю нас єднає.
В цій любові - лебедина пісня
Що із мертвих навіть воскрешає.

Як важливо в світі цім любити
А не тільки про любов казати.
Без любові неможливо жити,
Можна просто лише існувати.