Кохай мене...

Леся Ткач 2
Моя любов, я мрію про кохання,
Про щастя відчувать твоє дихання,
Коли ти поруч,бути близько близько,
З тобой летати високо,не низько.

З тобой я мрію про щасливі дні,
Щоб пусто не було мені,
Щоб йшли з тобою дорогой вірною,
З тобою мрію бути сильной,вільною.

Будь поруч,ти мій вірний друг,
Не розтуляй обіймів круг,
Кохай мене, мій милий,
Кохай мене з великой силой...