Ходить радiсть

Елена Семенюк -Нестеренко
Ходить радість біля мене -
Колами все ходить,
То пісні мені співае,
То танок заводить.
Намагаеться сердешна,
Щоб і я раділа,
Щоб здоровою була
І душей, і тілом.
З нею, щоб пісні співала
І танок водила,
Посміхалась, щоб частіше,
Та сонцю раділа.
Щоб веселою я стала,
І не сумувала,
Та не радісних думок
Ніколи б не мала.

  25.06.2021р.