Так дивно

Лариса Перминова
Так дивно, ще чогось чекаю,
Хоча все відбулось давно.
Не поспішаючи гортаю
Старенькі фото, як кіно.
Нема чернеток. Нові гранки
Відредагує тільки час.
Я вип’ю кави з філіжанки
І стане краще водночас.
Думками човен полонений
По річці спогадів поплив.
А на узбіччі клен зелений
До ве;рби голову схилив.
04.08.2020