Листя падас

Лариса Перминова
Листя падає, падає, падає...
Листопад уже на порозі.
І ніхто припинить не в змозі
Танок цей, що дивує і радує.

А роки наче листя летять,
Я не можу їх зупинить
І затримати лише на мить,
Щоб бажання в цю мить загадать.

Не відміряєш час назад!
А коли білий сніг розстелеться,
І завіє сувора хурделиця,
Я згадаю про цей листопад.

29.10.2020