Зимно

Лариса Перминова
Надворі зимно, тільки вітер шепоче...
Наближається темрява ночі.
Зашкарублі сніжні намети,
Як розкидані кимось предмети.

Поспішають додому люди,
І вмикається світло повсюди.
Вікна світяться і ліхтарі,
Та клубочаться вверх димарі.

Засинає холодна зима,
Вона в лютому змерзла сама.
На санчатах летить згори
До нової своєї пори.

21.02.2012