Весна

Лариса Перминова
Весна, весна, в яких краях
Ти причаїлася від холоду?
Щоб знов засяяти в гаях,
Ввібравши з сонця купу золота.

І розкидати на обличчях
Веснянки золоті свої...
Та розбудити на узбіччях
Сором`язливі ручаї.

Зима була сувора, сніжна,
Та раптом зникла десь вона.
З човна на берег вийшла ніжна
Красуня, дівчинка-весна.

06.03.2021