Сънят - Сон

Мария Шандуркова
СЪНЯТ

Невидими лъчи               
от твоя сън към моя               
пронизват тъмнината...

Полита глас на птица,
морето се разплисква
под ласката на вятър...

Душата на океана
стаява се в съня ни
и сън е любовта ни,
от музика люляна...

24 юни 2021 г. 22 ч.
Мария Шандуркова