Липа...

Тина Павленко
Липа квітуча, духмяна
З прадіда, діда кохана.
Липовий чай заварю,
Рідних до столу зберу.
Липа з медком, мов причастья,
Ось вони злагода й щастя -
Кращі для серця бажання!
... Бджоли гудуть із рання,
Щоб напилися ми цвіту
Літечко -
       літепло.
              Літо...