Глаз дипломата точно окуляр

Роксолана Жигон
Глаз дипломата точно окуляр:
Всевидящ, точен, без изъян.
Как только ракурс изменён,
О всех деталях он осведомлён.

©Роксолана Жигон
12-02-2020

The diplomat’s eye is like a sketching ocular, precise, all-seeing, prescient and flawless.
As aspect angle changes strongly,
His eye gets a sharper vision promptly.

©Roksolana ZIGON
12-02-2020