А Я тебе не забываю!..

Валентина Коц
А Я тебе не забуваю...
І кожен крок твій, кожен подих
Я бачу, знаю, помічаю,
Як все життя твоє проходить.
Коли усміхнене обличчя
І ти радієш, ти живеш...
Тебе поглянуть в небо кличу,
Де спокій ти душі знайдеш.
Коли на серці знову смуток,
Струмочки сліз біжать з очей,
Й турботами ти скрізь закута,
Які не в силах знять з плечей...
Я поряд... Зрозумій, Я поряд...
Весь час з тобою Я, та скрізь
Де повстають великі гори -
На велич їх ти не дивись!..
Бо Я для тебе все зрівняю,
Щоб знову посміхалась ти.
Я щастя щирого бажаю
Й до нього хочу провести!..
Надія є... Лиш клич у Небо,
І Я схилюсь, дитя, до тебе!