Щастя не за горами

Татьяна Миняйло
Щастя не за горами!
Справді, мені здається...
Щастя - воно у горах,
там тільки серце б'ється!
Щастя зустріти скелі
Характерів і каміння...
Щастя в людській пустелі
Крихти знайти сумління...
Щастя ставати другом,
Вогнище підкидати...
Щастя єдиним рухом
Вище вершини стати...
Щастя... не за горами!
Справді, мені здається...
Щастя - воно у горах...
Там тільки серце б'ється!