Нам бы такого как Путин...

Гордей Махнович
Нам би такого як Путін,
кажуть усі в Україні.
Тоді би жили ми як люди,
а зараз існуєм, мов свині.

Дороги, газопроводи,
мости, і будинки до неба.
Робить він все для народа,
йому же, нічого не треба.

Путін жартує, сміється,
будує заводи-гіганти.
Він до чого доторкнеться,
перетвоює все, в діаманти*.


* діаманти - брильянты.