опiвнiчне

Владимир Киевский
Нічного неба щирі акварелі,
де зір до гурту збита десь юрба.
Небесних тіл опівнічна ходьба.
І вічності поснулі менестрелі.

Все тихо спить, і колос, і сівба.
Нового дня нове кохання спито.
І місяць - диск. І неповторне літо.
І спокій - все.  І все є боротьба.