Поц лунок

Евгений Семененко
Дарунок губ твоїх чарівних - поцілунок -
На зберігання лишений учора
Отримав я, неначе вищу нагороду,
І бережу пильніше золота від вора.
Мої ж цілунки, як завжди, напоготові
Лише для тебе. Ні до кого, окрім тебе,
Вони ніколи і нізащо не потраплять!
Знай це напевно, сумніватися не треба!

відповідь на вірш

Така в тобі одразу ріднота ,
Таке тепло від тебе і до тебе,
Через асфальт зневіри пророста
Надії квітка , схилена до неба
Цю живить квітку губ твоїх тепло,
Стають веселки в грудях кольорові,
І я іду, з душею наголо,
Й співає пісня в кожнім моїм слові.
Надії квітка - виростає в сад,
Таких Едемів - не бувало досі,
Та б'є красу - розлуки крупний град,
Коли прощання наступає осінь;
Бо мають графік руху поїзди
І є квитки , є рейки і перони...
Без рук твоїх - спустошені сади,
І чорне небо - змощують ворОни...
Та мають графік руху... То і я
Невдовзі теж пускатимусь по сліду,
Бо ехом у мені - твоє ім'я,
Готуй цілунки, скоро я приїду.   (© Плачущий Паяц)