Вл тку

Тарас Тимошенко
Чудово влітку, так чудово...
І навкруги – неначе рай.
І золотого сонця коло
Мій зігріває рідний край.

Люблю річки, гаї та море,
А також місто, де живу;
Люблю Карпатські дивні гори
І землю тиху вікову.

Чудово влітку і яскраво,
Душа співає знов пісні;
А літа, як завжди – так мало...
Неначе сниться все мені.

Тарас Тимошенко
20.07.2021