Лiто з рiдно душi нам Небо милу

Нат Алия Рассветы-Закаты
Лiто з рiдної душi нам Небо милує,
Теплотою ріє в промінцях...
Обіймає всіх любов'ю материнською,
Розкриваючи для всіх коштовний скарб!..

Із квіток, духмяних трав колосяних,
Із цілющих джерелкових вод
Літо нам з святих Небес даровано,
Всім зцілячи в серцях любов!