Життя

Татьяна Олексийчук
Життя.
Сніданок. Кава. Марципан.
Люстерко. Двері. Ключ. Карман.
Маршрутка. Люди. Поспішаю.
Обід. Робота. Не встигаю.

Годинник. Вечір. Магазин.
І не у мене  Лімузин.
Під'їзд. Бабусі. Тихий сміх.
Вони пліткують про усіх.

Ледаща. Краля. І кирпата.
Пияк. Коханець. Дурнувата.
Вітаюсь. Навзаєм кивають.
А потім і мене згадають.

Сходинки. Двері. Ключ. Карман.
Заходжу. Зразу на диван.
Вечеря. Чай. Лимонний кекс.
А ще в ночі напевне...

Життя.