Господь гряде!

Людмила Чупико
У Біблії про скалку – не говорять,
Бо це не є Біблійний персонаж…
Але ці скалки –діло Боже творять!
Не долюбляють їх у церкві… аж…

Скажіть, пророків всіх й завжди любили?
Чи всі пророцтва були до душі?
Отож бо! Якби в світлі всі ходили,
То не потрібно було б "скалок"… Не пиши!..

Навіщо ти служителю говориш,
Що він у чомусь, та таки,  лукавий?
Упевнений, що волю Божу твориш?
А може й ти у чомусь теж неправий?

О, так, мій друже! Я не досконалий!
Але Господь шляхи нам виправляє!
І щоб не виріс у церкві лукавий,
Туди  "колючки" – Господь посилає.

Якщо про гріх свій зразу зрозумієш,
Майже без болю витягнеш ту скалку.
Бо ти про царство Боже, друже мрієш,
Викривача любитимеш ще змалку!

Якщо ж не схочеш витягнути скалку,
Тоді  наривом скалка обростає…
Немає вже потреби і тлумачити,
Бо дуже боляче!.. тоді душа волає.

Господь усіх нас хоче поміняти!
Ніщо нечисте в Царство - не ввійде!
Свої гріхи потрібно помічати
Та виправляти. Бо Господь – гряде!

01.04.12