Людина бува

Евгений Семененко
Жива людина не машина -
Створіння ніжне і слабке,
Розладитись з нічого може,
Розклеїтись ...бува таке.

Але міцнішого немає
В усьому світі (не шукай!)
Ніж те ж людське слабке створіння,
Коли є воля через край.

Тож ми такі буваєм різні -
То соплі, то сплошний кремень,
Самі себе ми не впізнаєм,
Бо день не схожий в нас на день.