Нас лiтня тиша спекою вiнчала

Влад Селезнев
Нас літня тиша спекою вінчала
Серпневий день відспівує своє.
Я зрозумів, що ти давно все знала.
Все, що не мав, знов стало вмить моє...

Думки плекаю, безмежні твої чари,
Нас світ благає: гармонію шукай.
Чарівна жінка, чарівні в тебе мари,
Красива, ніжна, кохана - просто знай...

Най очевидно, все писано між строчок,
Ми знаємо шлях, що разом слід пройти.
Нащадків наших, красунь та милих дочок…
Люблю кохану ... краще не знайти...