Роберт Геррик. N-178 Наблюдение

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-178) Наблюдение

Евреи, строя дом себе как надо,
Не завершали часть его фасада,
Чтоб (как читал я) помнились в веках
Их города, поверженные в прах.


Robert Herrick
178. Observation
 
The Jewes, when they built Houses (I have read)
One part thereof left still unfinished:
To make them, thereby, mindfull of their own
Cities most sad and dire destruction.