Спас медовим не бува

Горбатюк Надежда
Спас медовим не буває
І горіховим такОж,
Спільне з яблуком не має,
Бо наш Спас -то наш Господь!

Цар царів, наш Бог Великий
Спас людей від їх гріхів,
На Голгофі Кров пролив Він,
Став Спасителем усіх,

Хто увірує в цю Жертву
І довіриться Йому.
Бог таких помістить в Церкву
Й стане Батьком, а тому

Нам не треба мудрувати
І вигадувать "чудес"-
Біблію всім треба мати
Й знати Слово, що з небес.

Ідеальне, досконале,
Як і Сам Господь Ісус.
Бог у ньому відкриває
Як втікати від спокус

Під покров святий незримий
Від ворожих темних сил;
Як життя прожить людині
Й бути чистим і святим.

Тож читаймо слово Боже
І виконуймо його,
Й Сам Господь  нам допоможе,
Бо Він люблячий, наш Бог.

Не солодкий, не медовий,
А Предвічний і Святий,
Всюдисущий і Чудовий,
Помічник наш дорогий!