На Зямлi пяць...

Стихи На Заказ Кудласевич
На Зямлі пяць мільярдаў двухногіх,
Ты ўсяго толькі з іх адзін,
Калі выбраў сваю дарогу,
То на ногі пяці не глядзі.

Пяць памножыць на два, будзе - дзесяць,
Кожны торыць дарогу сваю...
Што табе, - хай усіх хоць за яйца павесяць,
Абы ты ўсіх круціў на фую.