А шо таке - День прапора? Скажiть!

Юрий Сафроненко
А ШО ТАКЕ - "ДЕНЬ ПРАПОРА"? Скажiть!
Навiщо якесь свято та без змiсту!
Шоп просто так на святi пиво пить,
Або Ура кричати - так, без хисту.

ЩО вiдбулося в день оцей значний?
Та сiльки славних рокiв тим "звитягам"?
Не треба свята iсти торт смачний.
Героям шануватись, а не стягам!

Нас "завантажили" мiстичними "святами"!
Шоп за вказiвкою всiм дружно "святкувать".
День прапора, День друга та День мами...
А Вiнниченка та Грушевського згадать!?!?

День УНР, УПА, ОУН, - оце так СВЯТО!
Iх пам'ятать повинен ти завзято!!!
А не про прапори та герби фсiм спiвать.
Героiв та звитяги шанувать!

А вам вiдомо, скiльки ДЕСЯТКIВ томiв Украiнського ЛIТОПИСУ написав ДЛЯ НАС Михайло Грушевський??? Та ви НАВIТЬ Й НЕ ЧУЛИ ПРО ЦЕ! Та ЯКI ви БЕЗ ГРУШЕВСЬКОГО Украiнцi? Сама обложка-обкладинка без змiсту та Душi!
Козак =GrafBorisfen=

http://stihi.ru/2021/01/22/9345