Ворожба

Лариса Калинина-Харламова
Захмарилось небо
І плаче без тебе.
Я знаю що буде
У серці остуда.
Над річкою верба
Вклонилася й тихо
Шепоче: - Не треба
Робити нам лиха.
Приспів:
Воро-воро-ворожба!
Геть уходить хай журба.
Згинуть неміч, біль і жах.
Я розвію їхній прах.
Воро-воро-ворожу
Утікаю за межу.
Де росте полин-трава,
Починаються дива...
На зорьку сміюся.
До неба тягнуся
Купаюсь у росах
І бігаю боса.
Молитвою сили
Твій дух піднімаю.
Ти вір мені, милий!
Робити  що? Знаю!
Приспів:
Воро-воро-ворожба!
Геть уходить хай журба.
Згинуть неміч, біль і жах.
Я розвію їхній прах.
Воро-воро-ворожу
Утікаймо за межу.
Де росте полин-трава,
Починаються дива...
02.09.21
Калініна ЛІ