Юбилейное

Артур Савран
Уж три десятка лет мы в Украине
Все благоденствуем, ну как в раю с тобой.
Легко так дышится! Свобода! Небо синее.
Зелёная...трава... Флаг желто-голубой.
Мы независимы... От прошлого ошибок.
Наш герб - Трезуб, - с ним нам и чёрт не брат.
Москаль и белорус, " и финн и ныне дикой"
Донбасс и Крым - не братья нам стократ!
Мы славим всех гарантов наших лики:
Кравчук и дважды - Кучма, "Пчеловод",
"Батон из золота" и "Шоколада" плитки
Надгробные - всё помнит наш народ.
Майданы и майданчики восславим,
Люстрации и активистов рык.
Да будет вечным же в союзе с money
And USA укрАинский язык!
За фабрики спасибо и заводы,
Что ВВП растет из года в год,
За медицину, знаний свет народу,
За наш торговый Черноморский флот.
Отдельно за тарифы Власть прославим.
В Европу дверь открылась - не окно.
Богатыми туристами все станем -
На пенсии ж гуляем, как в кино!
Ковид не страшен - мы его заглушим.
Мы водкой зададим "короне" бой.
До основанья мир Совдепии разрушим!
Народа слугам - Слава! Хвост - трубой!


А що, брати, проспали волю?
Вже ваше жито інші жнуть.
А ви чекаєте, що долю
Пани вам в хату принесуть.
                Т.Г. Шевченко
Вже тридцять років в Україні
Жируєм краще, ніж в раю.
Скрізь зелень. Воля. Небо синє.
Блакитно-жовтий прапор у гаю.
Ми незалежні! Геть з думок минуле.
Тризуб - наш герб. Від нього й чорт закляк.
Москаль і білорус, і Крим, і навіть дуло
з Донбасу – все фігня. Наш брат - поляк.
Ми славимо усіх гарантів пики:
І Кравчука, і двічі Кучму, тут й "Бджоляр",
"Батон із золота" та "Шоколаду" плитки
На цвинтарях - з них кожен "Каменяр".
Майдани та майданчики за нами.
Люстрації та активістів рух.
Хай процвітає з  USA and money
Лиш УКРАЇНИ мова, віра, дух.
Подяка щира за заводи,
Що ВВП росте, як на дріжджах,
За медицину, та освіту для народу,
За наші кораблі на всіх морях.
Окремо дяка за тарифи Владі,
В Європу двері навстіж - не вікно.
Заможним нам, туристам - всюди раді.
На пенсії гуляєм, як в кіно.
Не бійсь ковіду - ми сильніші
Провакцинуємось горілкою, брати.
Ми вщент совковий світ розкришим.
"Народу слуги" хай живуть... і всі  коти!

18.08.2021.