Я - життя

Петренко Ольга
Я є життя: в мені любов і віра,
Частина всесвіту, свідомість і буття.
Моя душа - вмістилище і міра
Щоденних сенсів, сили і чуття.

Я є політ! Пізнання спраглі крила
Підносять розум до нових питань.
Аби ж вони повік не зледачіли
Злітати вільно в пошуку світань!

Я просто Є! У світі незбагненнім,
Де щире і лихе сплелось у жмут.
Де кожна мить - це дар і одкровення,
Шалений вир помилок і спокут.