Флер червневих дум

Петренко Ольга
Укрились білим сині небеса,
Всотали хмари золоте проміння...
І літняя спекотная краса
Сплелась на мить із подихом осіннім.

На мить... І знов спокусливі смаки
Шовковиці, черешні й полуниці
Фантазії навіюють легкі,
Із присмаком ванілі і кориці.

І ніжний флер моїх червневих дум
Мрійливими вітрами заколише...
І розіллється угорі  зелений шум,
Так дзвінко й сонячно у полудневій тиші.