Вiдпускаю чуття

Петренко Ольга
Відпускаю чуття,
Та й на вільних вітрах -
Хай щасливі летять,
Полишаючи страх.

Гей, за сині моря!
За дрімучі гаї!
Там, де сонця течуть
Золоті ручаї,

Де зникають тривоги
І хибні страхи,
І туманами тануть
Всі думи лихі.

Хай любові потоки
Підіймуть крило,
Розіллється веселкою
Сіреє тло.

І заплетене туго
З коханням у жмут,
Не щемітиме серце
З порожніх спокут.