Найкращi дзеркала

Петренко Ольга
Найкращі дзеркала - закоханії очі!..
У них ми завжди гарні та жадані!
Вони освітлюють жагою темінь ночі
І пестять ніжною любов'ю зрання.

В очах закоханих весна буяє!
У них - глибінь ваблива океану!..
Зникають межі мрій і небокраю...
І, байдуже, то дійсне чи омана.